Wij worden met een ⋆⋆⋆⋆⋆ 4.7 beoordeeld

Over ons

Duidelijk etiket!

Gezond leven kan best een uitdaging zijn. Er zijn behoorlijk wat afleidingen die je ervan kunnen weerhouden, zoals veel producten in winkels waar ingrediënten inzitten die je niet wilt eten of drinken. Het is vaak een kunst om de etiketten goed te lezen en te begrijpen merk ik. Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die duidelijke etikettering belangrijk vinden.

Meer energie en een betere concentratie

Mijn naam is Nathalia Zoer. Doordat ik een auto immuunziekte heb ben ik anders gaan eten en merkte dat mijn gezondheid hierdoor verbeterde. Ik heb minder pijn en andere klachten die bij mijn auto immuunziekte horen, verder heb ik meer energie en kan ik me beter concentreren. Ik gebruik al een aantal jaar geen medicatie, wat ik een geweldige verbetering vind. Ik ben opgeleid tot fytotherapeut. De kennis die ik op doe gebruik ik voor mijn eigen gezondheid en om andere mensen te helpen zich beter te voelen.

“Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”
– Hippocrates

Zoveel mogelijk uit de omgeving

Ik hou van de natuur. De natuur biedt ons veel prachtige producten om mee te werken, daarom gebruik ik het liefst zoveel mogelijk pure en eerlijke ingrediënten. Het is mooi om op deze manier met voeding bezig te zijn. Wij maken verschillende producten zoals mosterd en chutney en werken met het groente en fruit van de seizoenen. Daardoor is ons assortiment chutneys wisselend door het jaar heen. Het fruit en groente wat we nodig hebben komt zoveel mogelijk van telers uit de omgeving die biologisch telen of een milieukeur hebben. Onze producten bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen. Wij beperken zout en suikers tot het minimum.

Maatschappelijk

Het maken van onze producten doen wij met behulp van mensen met een beperking. Wij vinden het namelijk belangrijk om ook maatschappelijk op een goede manier bezig te zijn.

De Beste Kwaliteit Voor Jou

Overige pagina's