Jaren geleden kwam Atlantis in aanraking met Nathalia Zoer, een bevlogen ondernemer zoals wij die graag zien maar ……er was meer.

Atlantis specialiseert zich in het optimaliseren van transparantie in de, zo kort mogelijke, voedselketen om vervolgens producten en diensten te leveren aan zorginstellingen, retailers en school- en bedrijfskantines. Simpel gezegd leveren we streekproducten aan eerder genoemde klanten zoals zij dat wensen, denk aan het schoonmaken, snijden, verpakken en ontwikkelen. In onze zoektocht naar lokale producten die niet alleen lekker en gezond zijn maar ook maatschappelijke issues aankaarten/oplossen vonden we in Nathalia een gepassioneerde partner. Haar expertise van de ingrediënten alsmede haar kruidenkennis is voor ons bijzonder waardevol om te komen tot een lijn producten die we aan het ontwikkelen zijn voor de zorg, onder het motto “Voeding het lekkerste medicijn”.

Atlantis is begonnen met de verkoop van de mosterd en chutneys van Nathalia en voor de kerstpakketten ontwikkelde ze speciaal voor ons een Noord-Hollandse Salsa ( die nu in het assortiment is opgenomen ). We hopen in de toekomst meer producten te ontwikkelen waar uiteraard weer een goed verhaal bij hoort.

Toch willen we nog even een opsomming maken van de kwesties die Nathalia aankaart/oplost met het produceren van haar producten.

  1. Lokale ingrediënten, waar mogelijk van producenten uit de buurt.
  2. Seizoenen, in het seizoen is er een overvloed aan bepaalde producten en houdbaar verpakken voorkomt voedselverspilling.
  3. Voedselverspilling, de producten mogen best een wat andere vorm hebben of een ander cosmetisch foutje.
  4. Voeding als medicijn, zo min mogelijk zout en suiker (of helemaal niet) maar in plaats daarvan smaakmakers als kruiden, appelazijn en dergelijke.
  5. N.N.F. werkt uitsluitend met mensen wiens talent, tot nu toe, onbenut bleef.
  6. Promotie van producten uit eigen streek zodat het geld in eigen regio blijft en zo onze economie versterkt.

Indrukwekkend lijstje lijkt ons vandaar dat wij haar en de producten van Natural Nature Food van harte aanbevelen.

AANBEVOLEN EN GOEDGEKEURD DOOR HET ATLANTIS HANDELSHUIS zeggen wij

 

Groetjes

André Schutte

Bezoek Website