Wij worden met een ⋆⋆⋆⋆⋆ 4.7 beoordeeld

Wat zegt Stoer over onze samenwerking?

Stoer Food Factory: een duurzaam én sociaal cateringbedrijf

Stoer Food Factory is een Alkmaars cateringbedrijf met meerdere missies. Stoer heeft een No Waste-inslag en maakt maaltijden van restproducten, die anders weggegooid zouden zijn. Ook begeleidt Stoer jongeren zodat zij hun kansen op de arbeidsmarkt kunnen vergroten. Natural Nature Food doneert sinds kort mooie smaakmakers aan Stoer.

No Waste, Sociaal & Lokaal

Stoer maakt No Waste-maaltijd van overgebleven producten van bijvoorbeeld de Jumbo Monique-supermarkten. Deze maaltijden maakt Stoer voor een minimale prijs, en dus voor een zo breed mogelijke doelgroep. Stoer vindt namelijk dat een gezonde, lekkere maaltijd voor iedereen beschikbaar moet zijn en wil tegelijkertijd verspilling zoveel mogelijk tegengaan. Vanuit het oogpunt van duurzaamheid werkt Stoer met ingrediënten en producten van regionale en lokale bodem. Bij Stoer werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen hier hun talenten ontdekken en verder ontwikkelen.

Samenwerking

Om dit alles te bewerkstelligen, gaat Stoer zoveel mogelijk de samenwerking aan met mensen en organisaties die het gedachtegoed van Stoer ondersteunen. Daarom heeft Stoer zich aangesloten bij Jeelink, een platform dat staat voor duurzaam en sociaal ondernemen, antiverspilling en gezonde voeding voor iedereen. Zo kan Stoer ideeën uitwisselen, samenwerkingsverbanden aangaan en de waarden uitdragen die horen bij zowel Stoer als Jeelink.

Natural Nature Food

Ook Natural Nature Food is aangesloten bij het platform Jeelink. Natural Nature Food houdt zich net als Stoer bezig met gezonde, natuurlijke en zo duurzaam mogelijk geproduceerde voeding. Daarnaast heeft ook Natural Nature Food een sociale insteek: er werken, veelal vanuit WerkSaam Westfriesland, mensen met een arbeidsbeperking die zich er kunnen ontwikkelen.

Natural Nature Food bereidt de lekkerste smaakmakers en doneert deze nu aan Stoer, zodat Stoer er weer heerlijke gerechten mee kan maken. Een perfect voorbeeld van de samenwerking die via Jeelink tot stand kan komen!

Overige pagina's