Wij worden met een ⋆⋆⋆⋆⋆ 4.7 beoordeeld

Zorginstellingen

Wij gebruiken geen geur-, kleur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen, we beperken ook suikers en zout. Hierdoor en door het gebruik van kruiden zijn onze producten niet alleen lekker, maar ook zo gezond mogelijk.

Dit maakt onze producten heel geschikt om te gebruiken in zorginstellingen. Onze producten worden gebruikt voor smaaksturing, onder andere voor mensen die chemo krijgen of hebben gehad. Deze mensen hebben vaak weinig tot geen smaak waardoor hun eetlust verminderd of helemaal verdwijnt. Er kan ook smaakverlies optreden door het gebruik van medicatie, door hersenletsel, door dementie of door corona. Maar ook bij mensen boven de zeventig zien we de smaak en geur achteruit gaan. Goede voeding is voor iedereen belangrijk, zeker als je ziek bent. Als patiënten goed eten wordt de behandeling meestal beter verdragen, herstellen ze sneller en kunnen ze eerder naar huis.

Onze “smaakmakers” helpen om patiënten met smaak te laten eten. Voeg één van onze producten toe aan de maaltijd en ervaar zelf dat de patiënt meer en beter eet. Met onze grote variatie smaakmakers in verschillende smaken kunnen smaaktesten gedaan worden om erachter te komen wat de patiënt proeft. Zodat duidelijk wordt welke smaakmakers er toegevoegd dienen te worden.

Wij maken ook producten op maat voor patiëntgroepen. Hiervoor worden we benaderd door onze klanten in de zorg.

Ons motto is; “Iedereen verdient het om met smaak te eten”.

Overige pagina's