Wij worden met een ⋆⋆⋆⋆⋆ 4.7 beoordeeld

Smaakmakers voor de horeca

De vegetarische en veganistische markt groeit. Er komen hiervoor steeds meer producten op de markt. Onze producten zijn een graag geziene “gast” in de horeca. Voor de vegetarische en veganistische markt zijn onze (H)eerlijke smaakmakers een goede match. Maak eens een tosti met één van onze chutneys erop, ga voor een snack met één van onze mosterd soorten of serveer rauwkost stengels met salsa. Onze zuren zijn ook uitermate geschikt voor op de borrelplank  Bij elke kaas hebben we wel een passend product. De smaakmakers zijn goed te combineren met diverse gerechten zeker ook met vlees, vis en gevogelte. Doe bijvoorbeeld onze rode uien pickles op een hamburger of serveer één van onze zuren bij een wat pittiger gerecht. Onze sambals geven net die extra touch aan het eten. Wij zijn voortdurend bezig met ontwikkeling en houden de voedseltrends in de gaten. We kunnen ook producten op maat maken.

Door het gebruik van onze “smaakmakers” maak je het jezelf in de keuken een stuk makkelijker. Een hoop horeca zaken kampen met een tekort aan personeel. De chef wordt door het gebruik van onze producten ontzorgd en kan hiermee de gerechten helemaal af maken.

Overige pagina's