Wij worden met een ⋆⋆⋆⋆⋆ 4.7 beoordeeld

Review Jeelink

JEELINK ZIJN WIJ, JEELINK BEN JIJ

Samen bouwen aan een gezonde toekomst

Wij zijn trots partner van Jeelink

DE KRACHT VAN SAMEN. Vanuit die gedachte is Jeelink opgericht. Onze filosofie richt zich op vitaliteit, social care en circulair. Ofwel gezond leven, samen leven en groen leven. Jeelink verbindt mensen, bedrijven en producten voor een duurzame toekomst. Een leefbare wereld waar een plek is voor iedereen.

Wat we doen

Vitaliteit, social care en circulair. Het klinkt imposant, maar betekent goed zorgen voor jezelf, voor elkaar en voor de natuur. Dat begint gewoon bij jou. Binnen je eigen cirkel van invloed kun je meer betekenen dan je denkt. De partners van Jeelink bieden ondersteuning en ontwikkelen initiatieven waarmee de consument direct aan de slag kan.

Geen poespas, gewoon kleine bijdragen leveren aan onze maatschappij en aan de toekomst. Net als wij. Net als jij. Samen komen we er wel!

Onze ambitie

Onze stip op de horizon is een gezonde omgeving die verder reikt dan de volgende generatie. Een omgeving waarin we samen werken aan onze toekomst. Waarin iedereen prettig leeft, woont en werkt. Dit bereiken we met elkaar. Wanneer iedereen afval scheidt, de medemens de helpende hand toereikt en zijn of haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houdt, wordt de wereld een stuk mooier.  Benieuwd naar de partners en missie van Jeelink?

Overige pagina's