Wij worden met een ⋆⋆⋆⋆⋆ 4.7 beoordeeld

Omelet

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Over de schrijver

Naam: Nathalia Tensen

Leeftijd: 51 jaar

Beroep: Onderneemster en fytotherapeut

Persoonlijk: Ik ben een trotse moeder van 2 fantastische zoons en heb een leuke vriend. Ik ben eigenaresse van Natural Nature Food & Health, een prachtig bedrijf waarmee we het verschil maken. We maken onder de Food tak diverse smaakmakers en vanuit de Health tak helpen we mensen met smaakverlies en geven we diverse cursussen.

Een super lekkere lunch. Hiervoor heb ik onze heerlijke tomatenchutney gebruikt.

Voor hoeveel personen?
Voor 2 personen

Bereidings tijd:
15 minuten

Ingrediënten: 

  • 4 eieren
  • zout 
  • peper
  • boter
  • 3 plakken ham
  • 60 g geraspte kaas
  • 6 flinke theelepels tomatenchutney (Natural Nature Food)
  • 4 sneetjes brood


Hoe maak je het?

Snij de plakken ham in kleine stukjes.

Doe de eieren in een kom en voeg naar smaak zout en peper toe. Kluts het even goed door elkaar. Laat de boter heet worden in de pannen. Ik heb 2 bakpannen gebruikt omdat ik tegelijkertijd wilde eten. Verdeel het ei over de pannen en bak aan 1 kant gaar. Draai de omeletten om en leg op 1 helft van de omeletten de ham, kaas en over elke 3 theelepels tomatenchutney. Vouw de omeletten dubbel en druk goed aan. Laat nog even bakken en draai ze dan om. Weer even aandrukken en nog even laten bakken.

Leg op elk bord twee sneetjes brood en leg de omeletten op de borden.