Wij worden met een ⋆⋆⋆⋆⋆ 4.7 beoordeeld

Salsa

Salsa betekent “saus” en betekent in de populaire Cubaanse taal ook “sensueel” en “aantrekkelijk”. Salsa wordt oorspronkelijk gebruikt als smaakmaker voor taco’s en andere Mexicaanse en Mexicaans-Amerikaanse gerechten. Het is ook heerlijk als dipsaus voor tortillachips, als dip voor rauwkost, bij kaas, op een tosti of als smaakmaker bij een gerecht. Ze kunnen rauw of gekookt zijn en worden over het algemeen op kamertemperatuur geserveerd.

Salsa kan veel smaak toevoegen aan je maaltijd. De smaak kan scherp zijn, maar ook mild en fris. Door het toevoegen van azijn kunnen ze lang bewaard worden. Naast kruiden en specerijen bevat salsa fruit of groenten.

Voor onze salsa’s gebruiken wij zoveel mogelijk producten van Hollandse bodem. De cranberries die wij gebruiken bijvoorbeeld komen van Terschelling. Wij hebben in Nederland fantastische ingrediënten die we goed kunnen gebruiken. Dit is duurzaam en we proberen het ook lokaal te houden. Onze overige ingrediënten zijn zoveel mogelijk biologisch. Het kan zelfs zijn dat we fruit en groenten gebruiken die de winkels niet halen omdat ze niet aan de “uiterlijke” maatstaven voldoen. Wij kunnen dit prima gebruiken om onze salsa’s van te maken. Op deze manier werken wij mee tegen het verspillen van voedsel.

Geur-, kleur- , smaakstoffen en conserveringsmiddelen gebruiken wij niet. We gebruiken zo min mogelijk suiker en zout, kruiden gebruiken we rijkelijk. Daarom ervaren onze klanten het als een smaakexplosie als ze onze salsa’s proeven.

De beste kwaliteit voor jou

Overige pagina's